Photo and logo
 

Diplom

Ett diplom från SMDA är en lämplig och uppskattad gåva vid många tillfällen – för att uppvakta en jubilar, hedra minnet av en bortgången eller välkomna en ny människa till denna värld.

 
 

För att beställa ett diplom maila kansli@smda.se och informera om:

✓ vem som diplomet ska skickas till (mottagarens namn, mailadress eller postadress)
✓ önskad personlig text
✓ när diplomet ska mailas/skickas
✓ sändarens namn

Du kan även ringa 08-661 31 05, måndag till fredag kl. 10:00-12:00.

Du kan därefter göra en insättning på bankgiro 820–2178 eller via Swish: 123 551 7172 med ditt namn som referens. Diplomet kan skickas via mail eller post.

Vi på SMDA tackar alla våra trogna diplom-beställare för det viktiga stödet och uppskattar om ni även tar hänsyn till portokostnaden.

 

Fler sätt att hjälpa

På gång

SMDA arrangerar föredrag, temakvällar och kurser året runt. Några exempel på aktiviteter är första hjälpen-kurser med fokus på barn respektive vuxna. Här hittar du allt som är på gång!

Internationella hjälpinsatser

MDA är medlem i Internationella Röda korset (IRK). Genom samarbetet med IRK och Röda Halvmånen får MDA även en fredsbefrämjande funktion i närområdet. MDA arbetar enligt Genève-konventionen, d.v.s. hjälp ska ges åt alla oavsett etnicitet, religion, nationalitet eller hudfärg. Mer om våra internationella hjälpinsatser

Om SMDA och MDA

I Israel ansvarar MDA för alla första hjälpen-insatser utanför sjukhusen inklusive ambulansverksamheten, till skillnad från i Sverige där ju landstingen är de som ansvarar för sjukvård och ambulansverksamhet. MDA ansvarar dessutom för all blodverksamhet och deltar i hjälpinsatser vid internationella katastrofer. Svenska vänföreningen till Magen David Adom (SMDA) finns till för att bidra till att rädda liv, genom att samla in medel och skicka till MDA i Israel samt sprida information om MDA i Sverige. Läs mer ...

Till startsidan

Svenska vänföreningen till Magen David Adom
Box 5053
102 42 Stockholm

Bankgiro: 820-2178
Org.nr: 813600-2634
Swish: 1235517172