Photo and logo
 

Diplom

Ett diplom från SMDA är en lämplig och uppskattad gåva vid många tillfällen – för att uppvakta en jubilar, hedra minnet av en bortgången eller välkomna en ny människa till denna värld.

 
 

För att beställa ett diplom maila kansli@smda.se och informera om:

✓ vem som diplomet ska skickas till (mottagarens namn, mailadress eller postadress)
✓ önskad personlig text
✓ när diplomet ska mailas/skickas
✓ sändarens namn

Du kan även ringa 08-661 31 05, måndag till fredag kl. 10:00-12:00.

Du kan därefter göra en insättning på bankgiro 820–2178 eller via Swish: 123 551 7172 med ditt namn som referens. Diplomet kan skickas via mail eller post.

Vi på SMDA tackar alla våra trogna diplom-beställare för det viktiga stödet och uppskattar om ni även tar hänsyn till portokostnaden.

Bat/Bar Mitzvah-diplom

Diplomen kan skickas via brev, eller digitalt, via mejl. För att beställa ett diplom maila kansli@smda.se.

Fler exempel på diplom

Vårt nyaste gratulationsdiplom

En familjemedlem, vän, kollega eller släkting som har fått barn? Vi har det perfekta gratulationsdiplomet! Hälsa bebisen välkommen med SMDA:s gratulationsdiplom och stöd Magen David Adoms modersmjölksbank! En uppskattad gåva till de nyblivna föräldrarna. För att beställa ett diplom maila kansli@smda.se. Diplomet kan skickas via mail eller post. Du kan även ringa 08- 661 31 05, måndag till fredag kl. 10:00-12:00.

 

Fler sätt att hjälpa

På gång

SMDA arrangerar föredrag, temakvällar och kurser året runt. Några exempel på aktiviteter är första hjälpen-kurser med fokus på barn respektive vuxna. Här hittar du allt som är på gång!

Internationella hjälpinsatser

MDA är medlem i Internationella Röda korset (IRK). Genom samarbetet med IRK och Röda Halvmånen får MDA även en fredsbefrämjande funktion i närområdet. MDA arbetar enligt Genève-konventionen, d.v.s. hjälp ska ges åt alla oavsett etnicitet, religion, nationalitet eller hudfärg. Mer om våra internationella hjälpinsatser

Om SMDA och MDA

I Israel ansvarar MDA för alla första hjälpen-insatser utanför sjukhusen inklusive ambulansverksamheten, till skillnad från i Sverige där ju landstingen är de som ansvarar för sjukvård och ambulansverksamhet. MDA ansvarar dessutom för all blodverksamhet och deltar i hjälpinsatser vid internationella katastrofer. Svenska vänföreningen till Magen David Adom (SMDA) finns till för att bidra till att rädda liv, genom att samla in medel och skicka till MDA i Israel samt sprida information om MDA i Sverige. Läs mer ...

Till startsidan

Svenska vänföreningen till Magen David Adom, Box 5053, 102 42 Stockholm

08-661 31 05
Tfntid mån-fre kl. 10:00-12:00
kansli@smda.se

Bankgiro: 820-2178
Swish: 123 551 7172
Org.nr: 813600-2634