På gång

 

I år firar Israel 71 år av självständighet. Magen David Adom är en av Israels viktigaste stöttepelare. MDA är auktoriserad av staten Israel att ansvara för nationens akuta, prehospitala sjukvård, ambulanssjukvård och blodbanken. MDA bistår och räddar liv vid olycksfall och terrordåd, dygnet runt, året runt. Vi firar Jom Ha’atzmaut, Israels 71-årsdag, och är stolta över Magen David Adoms insatser oavsett etnicitet, religion, nationalitet eller hudfärg.

Vi närmar oss med era donationer att kunna stödja MDA med en Medi-cykel donerad från Sverige! Medi-cyklar behövs för att snabbt och effektivt nå skadade i både avlägsna områden samt i trafiktäta städer. MDA:s akutsjukvårdare, både personal och volontärer, behöver Medi-cyklarna för att fortsätta jobba intensivt och i högt tempo.

Hjälp Magen David Adom att fortsätta med det viktiga arbetet att rädda liv! Tillsammans hoppas vi på att kunna bidra med en Medi-cykel donerad från Sverige! Insamlingen fortsätter under hela födelsedagsåret. Alla bidrag är välkomna! Bankgiro 820-2178, Swish 123 551 7172 Ange som ref: 71 år!

 

AKUTINSAMLING

Terrorn fortsätter att plåga Israel. Sedan 2018 har den israeliska befolkningen drabbats av terrordåd varje månad! Knivattacker, skjutningar, och bilpåkörningar har skett vid sidan av brandterror och raketattacker. Magen David Adom har ställts i högsta beredskap för att kunna hantera situationer med stort antal sårade eller döda. MDA får göra betydligt flera utryckningar i situationer där man själv riskerar sitt liv.

Akutsjukvårdarna kämpar dygnet runt och fler resurser behövs för att nå de skadade så fort som möjligt.

Vi behöver Ert stöd i detta kritiska läge!

Swish: 1235 517 172
Bankgiro: 820-2178
Ange ”Akutinsamling” och ert namn som referens.

För donationer från utlandet:
Svenska vänföreningen till Magen David Adom
SVENSKA HANDELSBANKEN

SWIFT (BIC): HANDSESS
IBAN: SE32 6000 0000 0006 0233 3202

Tack för Ert stöd!