På gång

 

Magen David Adom i Israel riktar ett hjärtligt tack till Er, SMDA-medlemmar och vänner!

Genom akutinsamlingen år 2018–2019, flera gratulationsinsamlingar, samt Israels 71-årsdagsinsamling, har vi nu nått beloppet som krävs för att kunna stödja Magen David Adom med en Medi-cykel donerad från Sverige! Med era generösa donationer kan vi nu hjälpa Magen David Adom med det viktiga arbetet att rädda liv! Den välbehövliga Medi-cykeln kommer att stationeras i Södra Israel – ett område som gång på gång utsätts för raketattacker från Gazaremsan. Medi-cyklar behövs för att snabbt och effektivt nå skadade i både avlägsna områden och trafiktäta städer. MDA:s akutsjuk – vårdare, både personal och volontärer, behöver Medi-cyklarna för att fortsätta jobba intensivt och i högt tempo.

Ett stort tack, även från oss, på SMDA!

 

Du kan alltid lita på SMDA:s ständiga uppdateringar!

SMDA uppdaterar löpande och är oftast snabbast med att informera, eftersom Magen David Adom är först på plats. Du kan alltid lita på SMDA:s ständiga uppdateringar speciellt när du upplever lokala tidningar och nyhetskanaler som informationsbristande. För att kunna fortsätta följa våra uppdateringar besök vår Facebooksida: https://www.facebook.com/ svenskamagendavidadomforisrael/

 

AKUTINSAMLING

Terrorn fortsätter att plåga Israel. Sedan 2018 har den israeliska befolkningen drabbats av terrordåd varje månad! Knivattacker, skjutningar, och bilpåkörningar har skett vid sidan av brandterror och raketattacker. Magen David Adom har ställts i högsta beredskap för att kunna hantera situationer med stort antal sårade eller döda. MDA får göra betydligt flera utryckningar i situationer där man själv riskerar sitt liv.

Akutsjukvårdarna kämpar dygnet runt och fler resurser behövs för att nå de skadade så fort som möjligt.

Vi behöver Ert stöd i detta kritiska läge!

Swish: 1235 517 172
Bankgiro: 820-2178
Ange ”Akutinsamling” och ert namn som referens.

För donationer från utlandet:
Svenska vänföreningen till Magen David Adom
SVENSKA HANDELSBANKEN

SWIFT (BIC): HANDSESS
IBAN: SE32 6000 0000 0006 0233 3202

Tack för Ert stöd!